Minibus.dk er startet og ejet af Ole Degn. Minibus.dk er en del af AutoFit A/S. Hos Minibus.dk kan du finde brugte busser og biler. Vi sørger for at skabe et tryghed for dig, når du skal købe brugt bil. 

Hos Minibus.dk er du som kunde, altid i fokus. Derfor er vi med dig hele vejen og hjælper dig på rette vej i købet. Vores værdier efterlever AutoFit's kerneværdier. 

Vores værdier

Hos AutoFit er vores kerneværdier vigtige for os, for at du kan føle dig sikker under hele processen. Vi tilstræber at vi i vores hverdag kan efterleve:

Respekt: Vi sigter efter at se alle mennesker, som ligeværdige. Vi har respekt overfor vores kunder, kollegaer og forretningspartnere. Der er plads til forskellighed blandt alle. 

Omstillingsparathed: Vi er nysgerrige på muligheder og udfordringer, der kan fremme os, som virksomhed og skubbe os til at udvikle nye løsninger, metoder og fremgangsmåder. 

Engagement: Kommer vi ud for problemstillinger eller udfordringer, går vi til dem med positiv indstilling og gå-på-mod. Ingen opgave er uden løsning, vi brænder for at gøre en forskel for dig. 

img2

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.